Wij zijn (er) voor de makelaar

En wij werken met veel plezier aan effectieve woningpresentaties voor onze partners in en rondom Zeeland. Makelaars die al jarenlang dagelijks vertrouwen op onze deskundigheid, representativiteit, flexibiliteit en snelle levering.

Over ons

Het gedachtengoed van ons bedrijf stamt uit 2012 toen de eerste virtual tours werden geleverd aan een regionale makelaar met exclusief vastgoed. Pionieren noemde we dat, waarbij het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit beelden centraal stond. Zo vormde we een kleine schakel in het steeds diverser wordende landschap van marketing tools voor makelaars.

Om aan de vraag van een completer mediapakket te kunnen voldoen zijn we steeds intensiever gaan samenwerken binnen een Zeeuws collectief van freelancers; met verschillende woning-fotografen en bouwkundige voor het leveren van plattegronden. Deze jarenlange samenwerking heeft uiteindelijk geleid tot de volgende stap.

Anno 2019 lanceren we voordemakelaar.nl een Zeeuws bedrijf voor de ontwikkeling van innovatieve vastgoedpresentaties met als missie het ontzorgen van het makelaarskantoor. Hoe we dat doen? Door elke dag kwalitatieve media te leveren en makelaars te faciliteren met onze nieuwe tools; waaronder een ge-automatiseerd orderproces via het dashboard.voordemakelaar.nl

Het team bestaat uit lokale vastgoedfotografen, online vastgoedmarketeers, vastgoedstylisten en multimedia specialisten.

Al maken we graag gebruik van kennis uit alle uithoeken van de online (vastgoed)wereld, ons bedrijf heeft Zeeuws DNA. We kennen de regionale markt, werken samen, varen krachtig op ons lokale netwerk en staan klaar voor onze makelaars.

Wil je contact met ons?

Hier kom je ons tegen
Facebook / Instagram / YouTube.

Hier staan onze vacatures
-

Voordemakelaar.nl/

hoogte-fotografie

Plattegronden

> Floorplanner plattegronden
> Funda Plattegronden
> 2D / 3D plattegronden
> NEN 2580 inmeten

Video

> Premium woning video
> Walk-through video

Virtuele rondleiding

> Virtual tour
> Virtual reality tour ***
> Matterport
Presentatie paketten

> Woningpresentatie pakketten
> BOG presentatie pakketten

Extra Diensten

> Artist Impression